Apero
Hummus dip van geroosterde pompoen - krokante crackers (2 pers.)
Italiaanse bladerdeegpizza-burrata-tomaat & porchetta (om te delen met 2 pers.)
Nobashigarnalen in tempura & ras el hanout (6 stuks)
Menu
Gemarineerde zalm - avocado - mierikswortel & sushivinaigrette
Open ravioli - ricotta - boschampignons - gebrande prei - z'n jus
Parelhoenfilet 'Fine Champagne' gebakken witloof - appeltje met veenbes - crème van knolselder - aardappelkroketjes (nog zelf te frituren)
OF
Noordzeevis - nobashigarnaal - tagliatelle van fijne groentjes - butternut - jus van vadouvan
Creatie van chocolade - boterkaramel - krokante hazelnoot
Huisgemaakte zoetigheid
Boerenbroodje en boter inbegrepen
Roomijs
Vanille – Mokka - Chocolade - Stracciatella - sorbet passievrucht - sorbet mango
Extra
Chocoladesaus – coulis framboos – slagroom - meringue
Aangepaste dranken
Champagne - Prosecco - Mocktail - Witte wijn - Rode wijn
Ijstaarten
Huisgemaakt vanille-ijs overgoten met chocoladeganache & feestelijk versierd
Apero
Crispy meat sticks met zoetzuur sausje (6 stuks - zelf te frituren)
Of
Dip van geroosterde wortel - za'atar - pané carasau (2 pers.)
Soep
Aspergeroomsoepje met garnituur (1 liter)
Voorgerecht
Coquilles - salsa - wakamé - crème van mierikswortel & sushivinaigrette
Hoofdgerecht
Zeebaarsfilet - fregola - fondue van tomaat - asperges & boterjus met tuinkruiden
Of
Black Agnus - pepersaus - nage van lentegroentjes - risotto van aardappel
Weekgerecht (vers gemaakt & diepgevroren)
Lasagne bolognaise (+/-800gr)
Kindergerecht (tem 12 jaar)
Balletjes in tomatensaus met pasta (tem 12 jaar)
Dessert
Creatie van vanille - chocolade - boterkaramel - ijs & crumble
Of
Huisgemaakte amandelcakejes (200gr)
Of
Kaasbordje 'Inge Schoonvliet' met garnituur
Roomijs
Vanille – Mokka - Chocolade - Stracciatella - sorbet passievrucht - sorbet mango
Extra
Chocoladesaus – coulis framboos – slagroom - meringue
Aangepaste dranken
Champagne - Prosecco - Mocktail - Witte wijn - Rode wijn